Onze Paarden.

Hieronder vind u de paarden die momenteel ter beschikking zijn. De meeste paarden hebben een verleden , gelieve hier mee rekening te houden. ‘Als’ er een paard is dat u aanspreekt?

dan kan u contact met ons opnemen via mail of gsm nummer : 0468/41.72.15

Er kunnen wat foto’s op de website staan waar de paarden mager opstaan. Dat doen wij “bewust“. zo dat de mensen ook een beeld krijgen van hoe soms de paarden bij ons toe komen. Paardenhulp doet er alles aan om ze weer zo snel mogelijk op hun positieven te krijgen.

En daarom is het zo belangrijk om zo snel mogelijk een goede thuis te vinden voor hen. Alle paarden die hier worden aangeboden mogen klinisch getest worden door de koper. vooraleer ze naar hun nieuwe thuis mogen. Als de koper dit niet wenst , dan is de koop op eigen risico. zodat er geen misverstanden ontstaan.

Paarden boven de 5000€ worden door ons klinisch gekeurd en vergoed.


Nieuwe Paarden.

willeke eylenbosch
paardenhulp
bleu

we hebben bleu bij jullie gekocht en wat een zalig paard is hij. hij was nog maar net zadelmak en mijn man ging elke dag buitenwandelingen doen met hem wat hij superbraaf deed. ook hebben we eens geprobeerd om teampenning te doen met hem en oh wat was het fijn om dit met hem te doen. jullie hebben hem super opgevangen en de verkoop is super verlopen. we mochten hem uit testen en het was liefde op het eerste gezicht bij mijn man.

1 jaar geleden
paardenhulp

Bedankt : Ik ben heel blij jullie te hebben gekend.

11 maanden geleden
Mieke
paardenhulp
Estrella

Ik heb estrella bij johny gekocht, eerst twijfelde ik heel fel om een extra paard erbij te doen maar de band met dit paard was er direct. Enigste probleem was ze kon nog niet direct mee naar huis hierbij heeft johny haar verzorgd, haar hoeven laten doen ze laten controleren oefenen met trailer laden en getraind met haar. Ik mocht langskomen wanneer ik wou en je word ook goed begeleid als je je niet zo zeker voelt. Blij dat deze man deze paarden een extra kans wil geven om eens bij een goed baasje terecht te komen. Zeker een aanrader.

11 maanden geleden
paardenhulp

Bedankt voor het vertrouwen , ben blij dat ik jullie heb kunnen helpen en heb leren kennen. Grtjs

11 maanden geleden
Wim
paardenhulp
Smart

Wij hebben smart gekocht bij johny was voor ons heel spannend ons eerste eigen paard.
We zaten met veel vragen johny heeft deze beantwoord en ons daar goed in geïnformeerd en begeleid. Voor hem was niks te veel al bel je 10 x per dag merci
We hebben smart gekocht we zijn helemaal verlieft echt een super lief paard.
Zeker een aanrader

11 maanden geleden
paardenhulp

Bedankt voor het vertrouwen , ben blij dat hij een goede thuis heeft gevonden.

11 maanden geleden
Alicia
paardenhulp
Xaloc

Hallo,
Ik heb net een paard bij johny gekocht, en Ik ben echt super blij ! Het is een super mooi paard en heel lief! Johny beantwoord alle vragen die je zou hebben,.
Top kwaliteit voor top prijs👍

11 maanden geleden
paardenhulp

Bedankt voor het vertrouwen en veel plezier met hem gewenst.

11 maanden geleden
Estelle
paardenhulp
Super gelukkig met onze Esmeralda

We hebben Esmeralda bij Johnny gekocht afgelopen zomer en we zijn super blij met haar. Ze was heel goed verzorgd en terug op krachten gebracht waardoor ze hier snel kon aarden en zich perfect op haar gemak voelt.
We hebben drie kansen gehad om haar te komen bezoeken en de band te voelen.
Ik zou het zo weer over doen, nogmaals veel
dank!

6 maanden geleden
Zoraida Oliveres
paardenhulp

This site truly has all of the info I needed concerning this subject and didn’t know who to ask.

4 maanden geleden
Zenna
paardenhulp
Dardo

Hey hey wij hebben dardo gekocht een hele lieve ruin ben echt blij. Ik ben heel tevreden van hoe ze het uitgelegd hebben. Dardo heeft een bultje onder zijn buik door een stamp van een ander paard. ze hebben daar voor medicatie mee gegeven voor het bultje echt heel lief! Ik ben echt heel blij met dardo!💕 echt een top ruin! Zeker een aanrader! Jullie zijn echt top in het helpen van paarden.

2 maanden geleden

Beoordeling Onze Paarden..

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

nl Dutch
X
error

Geniet van deze blog? Vertel het verder :)

RSS
Follow by Email
Pinterest
fb-share-icon
WhatsApp
Tiktok