27 March, 2021

Probleempaarden

Paardenproblemen oplossen en zadel mak maken

Paardenhulp.be doet meer dan alleen maar paarden opvangen. Wij willen mensen helpen die weinig of geen ervaring met paarden hebben.

Er zijn heel veel  mensen die enorm van hun paarden  houden. Maar zij hebben soms niet de kennis of de ervaring hoe ze met hun paard moeten omgaan op een juiste en veilige manier.

Daarom geven wij geregeld lessen op een zo natuurlijke en paard vriendelijke manier. zoals grondwerk , want alles begint met een goed grondwerk , de rest bouw je rustig op.

De lessen kunnen bij de mensen thuis plaats vinden of bij ons zelf. Hangt een beetje af van de afstand. Voor meer info of prijzen , kan u ons steeds contacteren op het nummer :

0468/41.72.15 of via email : paardenhulp@oulook.com


sofie hammenecker

Wij hebben de hulp van Johny ingeroepen voor een jaarling merrie die in de beginmaanden niet al teveel respect naar de mens toe heeft opgebouwd, met alle gevolgen vandien. Het was verbazingwekkend hoe snel zij door had wat er van haar verwacht werd. In notime was ze zeer goed te benaderen, voeten oppakken, dekje opleggen, overal aanraken…En dit altijd met wederzijds respect. Zo belangrijk om vanaf het begin een stabiele basis op te bouwen en van daaruit steeds verder te gaan. Wij zijn 100% overtuigd! Dankjewel Johny!!!!

5 dagen geleden

Dat is heel graag gedaan. En bedankt voor het vertrouwen.

5 dagen geleden

Beoordeling Probleempaarden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Geniet van deze blog? Vertel het verder :)

RSS
Follow by Email
WhatsApp