27 March, 2021

Probleempaarden

Paardenproblemen oplossen en zadel mak maken

Paardenhulp.be doet meer dan alleen maar paarden opvangen. Wij willen mensen helpen die weinig of geen ervaring met paarden hebben.

Er zijn heel veel  mensen die enorm van hun paarden  houden. Maar zij hebben soms niet de kennis of de ervaring hoe ze met hun paard moeten omgaan op een juiste en veilige manier.

Daarom geven wij geregeld lessen op een zo natuurlijke en paard vriendelijke manier. zoals grondwerk , want alles begint met een goed grondwerk , de rest bouw je rustig op.

De lessen kunnen bij de mensen thuis plaats vinden of bij ons zelf. Hangt een beetje af van de afstand. Voor meer info of prijzen , kan u ons steeds contacteren op het nummer :

0468/41.72.15 of via email : paardenhulp@oulook.com


sofie hammenecker
paardenhulp

Wij hebben de hulp van Johny ingeroepen voor een jaarling merrie die in de beginmaanden niet al teveel respect naar de mens toe heeft opgebouwd, met alle gevolgen vandien. Het was verbazingwekkend hoe snel zij door had wat er van haar verwacht werd. In notime was ze zeer goed te benaderen, voeten oppakken, dekje opleggen, overal aanraken…En dit altijd met wederzijds respect. Zo belangrijk om vanaf het begin een stabiele basis op te bouwen en van daaruit steeds verder te gaan. Wij zijn 100% overtuigd! Dankjewel Johny!!!!

11 maanden geleden

Dat is heel graag gedaan. En bedankt voor het vertrouwen.

11 maanden geleden
Elke
paardenhulp
Douwke, Shadow

Ik had geluk dat Johnny vroeger bij mij in de straat woonde, ik had een paard kekocht, wat nooit in de hand was genomen, van veulen af aan, kende ze geen mensen, ze was verwilderd. Eten werd op grond gegooid, en drinken deed ze uit grote zuil. Meer werd niet na haar omgekeken. Nu, ze werd thuis afgezet in trailer heel angstig en is onze weide ingelicht naar de andere paarden (logisch). Het water stond in onze paddock, dus ze moest uit weide komen om te drinken, ze volgde onze paarden. Stal kende ze niet, mensen ook niet, dus ze kwam niet in onze buurt. Op een gegeven moment hebben we haar in de paddock vast gekregen dat ze niet meer de wei in kon, zo leerde zodat de stal niet zo eng was, omdat de andere paarden haar lieten zien dat de stal niet eng was. Nu, haar hoefjes waren al die jaren niet gekapt, zij was nooit geborsteld. Dus hoefsmid. Onze hoefsmid had wat kennis van zulke zaken had haar in stal gezet en heeft halster omgekregen(zonder verdoven zonder geweld!)
Even erna kwam Johnny in beeld, hij merkte op dat ik serieus hulp nodig had en bood hulp. Op korte duur kon ik Douw longeren zonder lijn, kon ik zadeltje opleggen, ik kon veel! En dit weer zonder geweld of getrek en geduw, gewoon Johnny keek naar Douwke en begreep haar. Ik zou hem direct terug vragen moest ik terug een paardje als Douwke vinden.
Super!
Dank u Johnny, ik ben u tot de dag van vandaag nog steeds dankbaar!

11 maanden geleden
paardenhulp

Fijn om te horen elke , en dat is heel graag gedaan hoor.

11 maanden geleden

Beoordeling Probleempaarden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

nl Dutch
X
error

Geniet van deze blog? Vertel het verder :)

RSS
Follow by Email
Pinterest
fb-share-icon
WhatsApp